WIN een all in one pakket!

Voor Zelfbouwers 

WIN een all in one pakket!

Wij geloven dat iedereen zijn eigen zwembad kan bouwen. Daarom bieden wij jou de beste producten tegen betaalbare prijzen aan.

Als betrouwbare groothandel en leverancier richt KEJOR zich op zelfbouwers die het zwembad van hun dromen willen realiseren. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om jouw droomzwembad te bouwen: zwembadmaterialen van de hoogste kwaliteit, zwembadaccessoires alsook verwarmingselementen.

Van advies over een aankoop tot het beantwoorden van vragen. Je wordt doorheen elke stap van het bouwproces steeds bijgestaan door onze ervaren medewerkers. Zo maak jij steeds de juiste keuzes bij de realisatie van jouw zwembad. Je ontvangt bij ons de beste prijzen, de hoogste kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Dat is onze garantie aan jou.

We kijken uit naar onze samenwerking en creëren graag samen met jou je privézwemparadijs.

Schrijf je in & WIN!

- Garantie

Bij kejor staan wij achter de kwaliteit van onze producten en bieden wij daarom een uitgebreide garantie op al onze zwembadproducten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en daarom bieden wij een geruststellende garantie aan onze klanten.

- Ervaring

Onze ervaren medewerkers staan garant voor uitstekende service en expertise. Ze zijn opgeleid in alle aspecten van zwembadbouw en kunnen u begeleiden bij elke stap van het bouwproces. 

- Service

Bij Kejor staan wij bekend om onze uitstekende service. Wij geloven in het bieden van een persoonlijke en aangename ervaring aan onze klanten en streven ernaar om onze service te verbeteren en te verfijnen.