Voorjaarsactie 2023

Maar & April 2023

Voorjaarsactie 2023

Een geweldige voorjaarsactie bij Kejor Zwembadwinkel!

Gedurende maart en april heb jij de kans om een VOLLEDIG zwembad
(HDPE kuip 3,5m x 8m) met technieken aan te kopen voor slechts 19.500 euro, inclusief BTW.

Het complete zwembadpakket bevat onder andere een zoutelektrolyse, filter, circulatiepomp, UV-lamp, warmtepomp, soepele buis, PVC materiaal, inbouwdelen, lampen én kuip. Met deze producten weet je zeker dat je jarenlang van je zwembad kunt genieten en dat het altijd schoon en fris zal zijn.

Let op: deze prijs is exclusief plaatsing en rolluik.
We kunnen je echter wel beroep laten doen op onze deskundige installateurs. Voor een meerprijs komen zij het zwembad bij jouw thuis installeren. Zo ben jij zeker dat het zwembad op een correcte manier in werking wordt gesteld.
Wil jij advies over welk rolluik voor jouw zwembad het beste is? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze uitzonderlijke aanbieding!
Neem contact op met ons team om een offerte aan te vragen of om meer informatie te krijgen over deze actie.
Geniet deze zomer van je eigen zwembad, dankzij Kejor Zwembadwinkel!

Kom in aanmerking!

- Garantie

Bij kejor staan wij achter de kwaliteit van onze producten en bieden wij daarom een uitgebreide garantie op al onze zwembadproducten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn en daarom bieden wij een geruststellende garantie aan onze klanten.

- Ervaring

Onze ervaren medewerkers staan garant voor uitstekende service en expertise. Ze zijn opgeleid in alle aspecten van zwembadbouw en kunnen u begeleiden bij elke stap van het bouwproces. 

- Service

Bij Kejor staan wij bekend om onze uitstekende service. Wij geloven in het bieden van een persoonlijke en aangename ervaring aan onze klanten en streven ernaar om onze service te verbeteren en te verfijnen.