Zelfbouwers

Bouw samen met Kejor!

Nieuwe tekst nog in te verwerken

Maastrichterstraat 222, 3740 Bilzen
L B
L B
2023-10-05
Kejor Met de "k" van klantgericht. Na mijn mail voor een offerte liep ik 24u later de winkel binnen bij Kenneth. Meteen had ik een goed gevoel. Kenneth vertaalde onze wensen en budget naar een project. Voor mij, de "niet zo doe het zelver" heeft Kenneth een groot genoeg netwerk van techniekers om je te laten bijstaan. Tijdens de werken heeft kenneth ons nauwgezet bijgestaan met info en materialen. Voor ons alleen maar een positieve ervaring!
Monique jordan
Monique jordan
2023-09-28
Gemoedelijke en correcte hulp bij zelfbouw van je zwembad. Correcte prijzen en niks is hen te veel. Zeer tevreden.
Dorien Florquin
Dorien Florquin
2023-09-20
Wij besloten enkele maanden geleden om een zwembad te laten plaatsen. Naarmate de afwerkingen vorderde merkten we al heel wat problemen op. Afspraken werden niet nageleefd, mensen kwamen niet opdagen, de afwerken liet de wensen over en tot overmaat van ramp was onze hele installatie verkeerd aangesloten. De afwerking probeerde we zo goed als mogelijk zelf op te lossen, maar voor de installatie besloten we dan ook hulp te zoeken bij Kejor, het bedrijf waar we onze kuip aangekocht hebben. Wij zijn uiterst tevreden over de service van Kenneth en zijn vader! Wat een warm familiebedrijf. We merkten dadelijk dat Kejor perfect weet waarmee ze bezig zijn en zeer professioneel te werk gaan. Beide partijen zijn 24/7 bereikbaar en staan steeds paraat om ons met alles te helpen. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat onze installatie volledig in orde is en dat onze kinderen toch nog hebben kunnen genieten van ons zwembad. Wij raden Kejor dan ook aan iedereen aan. Een grote pluim voor het ganse team en nogmaals bedankt!
davy vanroy
davy vanroy
2023-09-07
Geweldige firma, zeer goede uitleg gehad, alles netjes afgeleverd zoals afgesproken. Bij panne (door bliksem) van oude pomp en filterinstallatie, hebben ze mij dadelijk geholpen met de juiste pomp en filterinstallatie voor ons zwembad dadelijk terug te laten draaien. Doe zo verder.
Cindy Berendsen
Cindy Berendsen
2023-08-23
We hebben met begeleiding en advies van Kejor ons prachtig zwembad gebouwd. Heel behulpzaam en altijd klaar voor goed advies. Alle materialen van goede kwaliteit bij Kejor gekocht voor gunstige prijzen. Fijne samenwerking!!!
Peter Bosmans
Peter Bosmans
2023-08-18
Top service ! Perfecte afwerking ! Zelden met zo correcte mensen samengewerkt. Een echte aanrader.
Riza Gemici
Riza Gemici
2023-08-18
1 x een kuip besteld bij Kejor,eerste en laatste keer. Als zwembadbouwer die meer dan 300 kuipen/zwembaden te installeren heb ik nog nooit een kuip aangekregen op een werf dat de 'skimmers' + LED lampen niet aangesloten waren. Als opmerking krijg je dan,is een risico voor de transport 🙂 je krijgt 20jaar garantie maar niks op papier na x aantal keren te vragen om dit op papier te zetten,krijg je weer als antwoord dat dit door de fabrikant gebeurt de garantie.. '' kuip is gekocht bij kejor" niet in NL bij de fabrikant zelf. Je ziet zo dat ze pas begonnen zijn met deze zwembadsector,alles theoritsch kennen en uitleggen maar praktijk 0.
Evelien De Smet
Evelien De Smet
2023-08-07
Zeer goede service, op alle vragen een vriendelijk en duidelijk antwoord! Altijd bereikbaar! En een super mooi zwembad!! Een echte aanrader!!!

Ons Team is klaar

Om jou te helpen

Contact