Kejor

Zelfbouwer

Jij wilt je eigen zwembad bouwen, maar je wilt wel zeker zijn van het resultaat? Door te kiezen voor Kejor ben jij zeker dat je werkt met kwalitatieve materialen, de beste prijzen en persoonlijke ondersteuning 24/7.

Lees hieronder meer over onze werkwijze. 

 

 

Zo gaan wij te werk.

Kennismaking en technisch advies
Tijdens het kennismakingsgesprek in onze showroom leren we jou graag kennen en krijgen we een volledig zicht op het zwembad van je dromen. Alle mogelijke opties worden besproken, je kan een kijkje nemen naar de materialen én je krijgt een gepast technisch advies.
Je vertrekt altijd met een goed gevoel en vol vertrouwen: jij kan zelf je zwembadproject tot een goed einde brengen!
Offerte
Op basis van het kennismakingsgesprek ontvang jij binnen 24u een prijsofferte. Natuurlijk is dit een vrijblijvend voorstel. Heb je nog verdere vragen? Dat kan! Een tweede gesprek is daarom altijd mogelijk.
Materialen en technische tekening
Nadat jij ingaat op de prijsofferte kan je het materiaal voor jouw zwembad ophalen in ons magazijn. Je ontvangt ook alle informatie, met inbegrip van een technische tekening: zo weet jij hoe je te werk moet gaan tijdens het bouwen van je zwembad.
Opvolging project en plaatsing liner
Tijdens het bouwproject staat Kejor 24/7 tot jouw beschikking om eventuele vragen te beantwoorden. Wanneer de ruwbouwfase klaar is komen we ter plaatse om alles te controleren. Hierna komt een professioneel team de liner plaatsen - zo ben jij zeker van een kwalitatieve afwerking van je zwembad!
Opstarten zwembad
Zodra het zwembad is gevuld met water starten we de technische installatie op en wordt er nog een allerlaatste controle uitgevoerd. Nu is je zwembad gebruiksklaar. Veel zwemplezier!

Garantie

Je kan er zeker van zijn, bij Kejor vind je enkel materialen van de beste kwaliteit, producten aangepast op de meest recente ontwikkelingen én ontvang je steeds een uitgebreide garantie op alle artikelen. 

Expertise

Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide expertise in alle facetten van zwembadbouw. Bovendien word je steeds persoonlijk begeleid doorheen het gehele bouwproces.

Service

Kejor staat bekend voor haar uitstekende service en biedt een persoonlijke, aangename ervaring. Bovendien kan je ons 24/7 bereiken.

Zelfbouwer

Je eigen zwembad?
Dat moet niet duur zijn!

Ons Team staat klaar

Om jou te helpen.

Contact