Zwembadgroothandel

Voor Zelfbouwers 

Zelfbouwers

Wij geloven dat iedereen zijn eigen zwembad kan bouwen. Daarom bieden wij jou de beste producten tegen betaalbare prijzen aan.

Als betrouwbare groothandel en leverancier richt KEJOR zich op zelfbouwers die het zwembad van hun dromen willen realiseren. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt om jouw droomzwembad te bouwen: zwembadmaterialen van de hoogste kwaliteit, zwembadaccessoires alsook verwarmingselementen.

Van advies over een aankoop tot het beantwoorden van vragen. Je wordt doorheen elke stap van het bouwproces steeds bijgestaan door onze ervaren medewerkers. Zo maak jij steeds de juiste keuzes bij de realisatie van jouw zwembad. Je ontvangt bij ons de beste prijzen, de hoogste kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Dat is onze garantie aan jou.

We kijken uit naar onze samenwerking en creëren graag samen met jou je privézwemparadijs.

Garantie

De producten die u bij Kejor vindt zijn van de hoogste kwaliteit, daar bestaat geen twijfel over. Daarom ontvangt u van ons steeds een uitgebreide garantie op al onze producten.

Ervaring

Onze ervaren medewerkers staan garant voor uitstekende service en expertise. Ze zijn opgeleid in alle aspecten van zwembadbouw. U begeleiden tijdens het bouwproces? Geen probleem, én met een glimlach.

Service

Kejor staat bekend om haar uitstekende service. U ontvangt bij ons een persoonlijke en aangename ervaring. We streven er voortdurend naar om onze dienstverlening te optimaliseren.

Contacteer ons

Bent u een zelfbouwer en heeft u vragen? Laat ons u adviseren. Wij trachten binnen de 24 uur op je bericht te antwoorden!